top Australian Grain Fed Beef & Wagyu

Australian Grain Fed Beef & Wagyu

Wij leveren Australische Grain fed Certified Black en Red Angus 120 tot 200 dagen grain fed beef, en Certified Australisch Wagyu beef . Wij leveren de No1 steak brand’s uit voorraad.

Gelegen in het zuiden van New South Wales, het gebied Riverina is een van de meest productieve en diverse landbouwgebieden in Australië en er wordt beweerd dat dit de “Food-Bowl” van Australië’ is. Juist uit deze gebieden komen de slachthuizen waar wij het top kwaliteit vlees van aanbieden.

De graas landerijen van New South Wales, ongerepte natuur en het heldere water van de rivier de Murrumbidgee. Dit weelderige landschap staat bekend om de hoge kwaliteit landbouwproducten die er produceerd worden. Deze weelderige herkomst geeft het top kwaliteit rundvlees zijn zeer gewilde kwaliteit en bekroonde smaak. Australisch grain fed beef, bekend om zijn absolute “tenderness” en marmering.

NH foods Australia High quality beef

Hendiks Food verkoopt Oakey reserve en Wingham reserve en Angus reserve grain fed beef. Deze topmerken mogen zich tot de hoogte klasse van Australië rekenen met High quality marbling & tenderness. 100% black Angus en cross breeder 130 tot 150 dagen grain fed met een mooie marmering, enkel ” prime” kwaliteit rundvlees met een geweldige tenderness en uitstekend vet doorregen. Kies voor top kwaliteit steaks, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info.

Australian Wagyu

Wij leveren Wagyu van het merk Jack’s Creek waar het Tajima Wagyu ras wordt gebruikt. Bij Jack’s Creek wordt een superieur en karakteristiek gemarmerd stukje Wagyu gefokt dat behoort tot de beste in zijn soort. De verpakking kan per item of in mix doosjes waar haas, entrecote en rib-eye in verpakt zit. De marmering die wij kunnen leveren gaan van 4+ t/m 10. Enkele malen per maand verse aanvoer van deze populaire top producten, dus reserveer om zeker te zijn van verse aanvoer tegen de beste prijs. Kies voor top kwaliteit Australisch Wagyu, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info.

Aussie Grain Fed Burgers

Hendriks Food produceert voor u op maat burgers van puur gecertificeerd grain fed rundvlees. De basis van de burgers wordt niet in Nederland versneden maar rechtstreeks geïmporteerd uit Australië. U bent dus verzekerd van een origineel product van puur vlees, zonder toevoegingen. Deze burgers produceren wij voor u op maat tussen 120 en 300 gram, en verpakken deze in de door u gewenste verpakking.

Kies voor top kwaliteit hamburgers van grain fed Australisch rundvlees, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info.

Meer info over Australian Grain Fed Beef en Wagyu:

ton@hendriksfood.nl

Tel. +31 (0) 6 53523857

Scroll naar boven