Drop Down Menu
Drop Down Menu
 

 

Australian Grain Fed Beef en Wagyu
Wij leveren Australische Grain fed Certified Black en Red Angus 120 tot 200 dagen grain fed beef, en Certified Australisch Wagyu beef . Wij leveren de No1 steak brand's uit voorraad.

Gelegen in het zuiden van New South Wales, het gebied Riverina is een van de meest productieve en diverse landbouwgebieden in AustraliŽ en er wordt beweerd dat dit de "Food-Bowl" van AustraliŽ' is. Juist uit deze gebieden komen de slachthuizen waar wij het top kwaliteit vlees van aanbieden.

De graas landerijen van New South Wales, ongerepte natuur en het heldere water van de rivier de Murrumbidgee. Dit weelderige landschap staat bekend om de hoge kwaliteit landbouwproducten die er produceerd worden. Deze weelderige herkomst geeft het top kwaliteit rundvlees zijn zeer gewilde kwaliteit en bekroonde smaak. Australisch grain fed beef, bekend om zijn absolute "tenderness" en marmering.

NH foods Australia High quality beef
Hendiksfood verkoopt Oakey reserve en Wingham reserve en Angus reserve grain fed beef. Deze topmerken mogen zich tot de hoogte klasse van AustraliŽ rekenen met High quality marbling & tenderness. 100% black Angus en cross breeder 130 tot 150 dagen grain fed met een mooie marmering, enkel " prime" kwaliteit rundvlees met een geweldige tenderness en uitstekend vet doorregen. Kies voor top kwaliteit steaks, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info.

Australian Wagyu
Wij leveren Wagyu van het merk Jack's Creek waar het Tajima Wagyu ras wordt gebruikt. Bij Jack's Creek wordt een superieur en karakteristiek gemarmerd stukje Wagyu gefokt dat behoort tot de beste in zijn soort. De verpakking kan per item of in mix doosjes waar haas, entrecote en rib-eye in verpakt zit. De marmering die wij kunnen leveren gaan van 4+ t/m 10. Enkele malen per maand verse aanvoer van deze populaire top producten, dus reserveer om zeker te zijn van verse aanvoer tegen de beste prijs. Kies voor top kwaliteit Australisch Wagyu, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info.

 

 

Aussie Grain Fed Burgers
Hendriks Food produceert voor u op maat burgers van puur gecertificeerd grain fed rundvlees. De basis van de burgers wordt niet in Nederland versneden maar rechtstreeks geÔmporteerd uit AustraliŽ. U bent dus verzekerd van een origineel product van puur vlees, zonder toevoegingen. Deze burgers produceren wij voor u op maat tussen 120 en 300 gram, en verpakken deze in de door u gewenste verpakking.

Kies voor top kwaliteit hamburgers van grain fed Australisch rundvlees, en maak direct een afspraak voor een offerte op maat of meer info.


Meer info over Australian Grain Fed Beef en Wagyu

peter@hendriksfood.nl
Tel. +31 (0) 6 300 71710

   
 
Contact gegevens
Hendriks Food
Broekstraat 8a
5571KK, Bergeijk
Tel. 0031 (0)6 300 71710
In-verkoop, commercieel: peter@hendriksfood.nl
Administatief: contact: info@hendriksfood.nl
KVK: 17032691
BTW/VAT: 009102498 B01

Algemene leveringsvoorwaarden
Download (pdf)

Disclaimer
Download (pdf)

Downloads
Adobe Acrobat Reader (software)