iberico pata negra

Iberico & Pata Negra

Wij werken met de hoogste kwaliteit Iberico varkensvlees. Vele producenten bieden hun waren aan, echter de “parels”uit de bossen van de provincies Cáceres en Badajoz (Extremadura) tref je niet overal aan. Ons geselecteerde Iberico varkensvlees is niet van “retail” kwaliteit maar de hoogste graad die in Spanje te vinden is. Mooi vet binnen de spier weefsels en weinig opliggend vet. Mals vlees dat voor een zeer scherpe prijs door ons word aangeboden.

"Secreto, Monanero en Biotta"

Een van de mooiste stukjes van het Iberico varken is de Secreto, prijs kwaliteit is uitstekend en zeer goed verwerkbaar in alle soorten gerechten. Wij laten de secreto in de Monateno periode invriezen. De montanero periode is het seizoen wanneer de rijpe eikeltjes (biotta’s) van de bomen vallen, en de varkens zich hier aan tegoed doen. Na deze periode is het varkensvlees van absolute top kwaliteit.

Spaanse Top Hammen

Wij bieden de volgende kwaliteits hammen aan: Jamón Ibérico de Cebo, Jamón Ibérico de Cebo Campo, Jamón Ibérico de Recebo tot (de beste) Jamón Ibérico de Bellota. Deze worden met of zonder been aangeboden in natuurlijke vorm en in blokvorm om een optimaal snij rendement te behalen.

Meer info over inkoop of runder rassen:

ton@hendriksfood.nl

Tel. +31 (0) 6 53523857

Scroll naar boven