top shrimps specials

Shrimp’s Specials

De Blacktiger wordt steeds meer een product wat op een menu niet mag ontbreken. Elke top steak en grill ondernemer weet deze garnaal prima binnen zijn concept te plaatsen.

Blacktiger garnalen (Penaeus monodon) in meer dan 300 maten, en specificaties. Wij kunnen u eenvoudig de meest voordelige kwaliteit garnaal leveren. Top kwaliteit voor ’n zeer scherpe prijs. Als jaren verkopen wij aan onze relaties deze “runner’s” van de menu kaart.

Wij doen al jaren zaken met vaste partners voor onze kwaliteits Blacktiger garnalen, en doen ook geen concessies op gebied van kwaliteit. De prijs is door deze samenwerking beter dan marktconform en past binnen uw inkoop beleid dan ook altijd.

Van de visboer of niet?

Geheel ten onrechte denken veel mensen dat garnalen bij een vishandelaar horen, dit omdat ze uit het water komen. Een import product bij uitstek en zeker geen vers product zoals vis, dat een vroeg markt product is. Blacktiger garnalen horen bij een grill concept of steakhouse, wij hebben dan ook de beste soorten en alle maten die beschikbaar zijn tegen zeer scherpe prijzen.

Meer info over Shrimps, Seafood en menu runner’s:

ton@hendriksfood.nl

Tel. +31 (0) 6 53523857

Scroll naar boven